Zvuk a vibrace jsou Život

STOLOVÉ a závěsné velké bubny - pro MŠ, ZŠ, muzikoterapii, spec.zařízení, skupinové terapie...

20.10.2017 00:00

Nyní jsou v mé nabídce nová provedení šamanských bubnů a rozšíření nabídky bubnů stolových a závěsných.

Bubny tohoto typu jsem zavedl již dříve jako první pro absenci výrobců na trhu a jejich širokých možnostech využití. V zahraničí je jejich používání velmi rozšířeno, ovšem cenové hladiny dovozových bubnů  jsou pro naše podmínky a potřeby zařízení značné. Velmi rád tento typ krásných bubnů pro spojování lidí pro Vás vyrobím.

Bubny stolové a závěsné jsou velmi vhodné pro využití v MŠ, ZŠ, spec.zařízeních, domovech pro seniory, pro skupinové a osobní různé terapie, pro muzikoterapii, ale i jako osobní bubny pro různé příležitosti a setkávání.

Stolové bubny a závěsné velké bubny průměry 65-100 cm Vám můžou nabídnout  mnoho hravých příležitostí, skupinové zážitky, trénink rytmů, pohybu, zpěvu aj., široké možnosti v oblasti osobní i muzikoterapeutické. Několik dětí nebo dospělých nalezne ve skupinovém hraní na stejném nástroji různé možnosti vyjádření rytmu, zvuku a i pohybu. Rytmus a společnou komunikaci se lze na stolových bubnech naučit snadno a s velkou zábavou. Společné bubnování vytváří hravou komunikaci, uvolnění fyzické i psychické, radost a souhru ostatních hráčů. Vyzkoušejte:-)



Vyhledávání

Kontakt

Šamanské bubny - Výroba a prodej Jaroslav Galáš +420775302166 www.lecive-zvonkohry.cz
FB: www.facebook.com/vrytmu.cz/